Gent als troef FR

Hier komt eventueel een korte inleiding. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

gent_graslei_17__normal

Hier komt een subtitel

Sinds de laat jaren zestig tot 2009 was er geen echte brouwerij meer in Gent. Voor de eerste wereldoorlog waren er echter een kleine honderd brouwerijen. Deze traditie willen we in eer herstellen en vandaag opereren we met kleine hoeveelheid. De komende maanden willen we actief in onze microbrouwerij gaan zoeken achter het ultieme Crabbelaer Tripel. Wij nodigen iedereen uit om suggesties te doen naar types en receptuur op onze facebookpagina. Hobbybrouwers zijn welkom in ons atelier “van geneugten, bier en meubels” in de meubelfabriek.

Hier komt een tweede subtitel

Sinds de laat jaren zestig tot 2009 was er geen echte brouwerij meer in Gent. Voor de eerste wereldoorlog waren er echter een kleine honderd brouwerijen. Deze traditie willen we in eer herstellen en vandaag opereren we met kleine hoeveelheid. De komende maanden willen we actief in onze microbrouwerij gaan zoeken achter het ultieme Crabbelaer Tripel. Wij nodigen iedereen uit om suggesties te doen naar types en receptuur op onze facebookpagina. Hobbybrouwers zijn welkom in ons atelier “van geneugten, bier en meubels” in de meubelfabriek.llen we actief in onze microbrouwerij gaan zoeken achter het ultieme Crabbelaer Tripel. Wij nodigen iedereen uit om suggesties te doen naar types en receptuur op onze facebookpagina. Hobbybrouwers zijn welkom in ons atelier “van geneugten, bier en meubels” in de meubelfabriek.